102045
 

Подаруй майстер-клас бариста для двох!

Можливість дізнатися всі тонкощі процесу приготування кави з вуст професійного бариста, а також спробувати самостійно заварити еспресо або капучіно одним з 4-х запропонованих альтернативних способів. Захоплюючий екскурс в історію кави — від ягоди до запашного зернятка, і заняття зі спеціальним набором запахів Le Nez du Cafe, який відкриє всі грані ароматів цього напою. детальніше...

2 люд. 2 години Використати до 30.09.2018
2 людини
2 години
Все необхідне видається
Використати до 30.09.2018

Майстер-клас бариста для двох — що це?

Виявляється, приготувати найпопулярніший в світі напій не так-то просто — треба знати, як погодні умови впливають на смак зерен, способи обробки кавових ягід, особливості обжарювання і заварювання. Все це розповість, а головне — покаже досвідчений бариста на 2-годинному майстер-класі, кульмінацією якого стане перша філіжанка самостійно приготованої кави!

Як все відбувається?

Щасливчики відвідають Barista School, де на цілих 2 години їх віддадуть у руки професійного кавовара. Програма заняття включає теорію, практику і дегустацію. Під час теоретичної частини бариста розповість про основні види кавових дерев, арабіки та робусти, про те, як клімат впливає на смак ягід, а також про особливості обробки і приготування кавових зерен. А практична частина навчить відчувати і розрізняти різноманіття ароматів за допомогою набору Le Nez du Cafe. Потім можна буде приступити до заварювання кави одним із запропонованих альтернативних способів. Можливість випити чашечку самостійно приготовленого еспресо або капучіно в затишній атмосфері школи бариста стане кращою нагородою для старанного учня.

4 альтернативні способи заварювання кави

Приготування кави — справжня наука, і знати альтернативні способи заварювання корисно не тільки для бариста. А попрактикуватися можна, вибравши один із запропонованих способів: за допомогою пуровера, кемекса, сифона або аеропреса.

Ідеальні еспресо та капучино

Вивчити процес приготування ідеальної кави під керівництвом профі-бариста буде нескладно. Адже всю технологію розкажуть «від» і «до», надавши в розпорядження учнів професійну кавоварку.

Урок аромату з набором Le Nez du Cafe

«Дегустація» найпоширеніших кавових запахів відбудеться за допомогою ароматних пробірок з набору Le Nez du Cafe. Гості навчаться розрізняти мед, ваніль, тютюн, шоколад, які відчуваються в певних сортах кави, на рівні досвідченого бариста.

Місце проведення враження:

Baristaschool - Школа бариста - Харків
м. Майдан Конституції, пров. Плетньовський, 8 Показати на мапі

25 відгуків реальних людей

Я
Яна
5 березня 2018
Мне понравился мастер-класс. Действительно узнала много нового. Мастер-класс проводила очень приветливая бариста. Два часа пролетели незаметно. Спасибо за позитивные эмоции!

31 січня 2018
Коробочку с впечатлениями от Bodo часто покупаю в подарок друзьям, коллегам, родственникам. Отличная идея - составить индивидуальный набор впечатлений и позволить человеку самому выбрать себе подарок.В этот раз поздравили меня. Выбрала мастер-класс бариста, т.к. очень люблю кофе и все, что с ним связано. Интересно было узнать побольше об этом напитке и его приготовлении. Больше всего понравилось...
Коробочку с впечатлениями от Bodo часто покупаю в подарок друзьям, коллегам, родственникам. Отличная идея - составить индивидуальный набор впечатлений и позволить человеку самому выбрать себе подарок.В этот раз поздравили меня. Выбрала мастер-класс бариста, т.к. очень люблю кофе и все, что с ним связано. Интересно было узнать побольше об этом напитке и его приготовлении. Больше всего понравилось смотреть, как бариста готовит эспрессо и капучино, а потом попробовать это же сделать самой. К слову, напитки вышли очень вкусными :) Было круто узнать об альтернативных методах приготовления кофе и посмотреть, как это происходит. Все было здорово! Очень внимательная и приятная девушка (Оля) проводила мастер-класс. Я очень вдохновлена и теперь хочу сходить еще на какое-то кофейное мероприятие :) Спасибо!

27 січня 2018
Мастер-класс позволил детальнее узнать всё про кофе. А именно - то как растёт, как собирается, как обрабатывается, какой бывает, как доставляется, как хранится. Все эти факторы влияют на приготовление и вкус готового кофе как напитка. Вообщем это довольно интересно, также вас порадуют варианты альтернативного заваривания и классического приготовления от профессионала своего дела. Рекомендую!

О
Ольга
22 січня 2018
Наш мастер-класс проходил в Харьков с замечательной Ольгой. С мужем прекрасно провели вечер и узнали огромное количество полезной информации, научились делать кофе и испытали свои нюхательные рецепторы. Огромное спасибо за время, которое нам подарил мастер!!!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці (вартість коробки 50 грн.) або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Happy gift
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень