102045
 

Подаруй майстер-клас від професійного баріста для двох!

Можливість дізнатися всі тонкощі процесу приготування кави з вуст професійного бариста, а також спробувати самостійно заварити еспресо або капучіно одним з 4-х запропонованих альтернативних способів. Захоплюючий екскурс в історію кави — від ягоди до запашного зернятка, і заняття зі спеціальним набором запахів Le Nez du Cafe, який відкриє всі грані ароматів цього напою. детальніше...

2 люд. 2 години Використати до 31.03.2018
2 людини
2 години
Все необхідне видається
Використати до 31.03.2018

Майстер-клас бариста для двох — що це?

Виявляється, приготувати найпопулярніший в світі напій не так-то просто — треба знати, як погодні умови впливають на смак зерен, способи обробки кавових ягід, особливості обжарювання і заварювання. Все це розповість, а головне — покаже досвідчений бариста на 2-годинному майстер-класі, кульмінацією якого стане перша філіжанка самостійно приготованої кави!

Як все відбувається?

Щасливчики відвідають Barista School, де на цілих 2 години їх віддадуть у руки професійного кавовара. Програма заняття включає теорію, практику і дегустацію. Під час теоретичної частини бариста розповість про основні види кавових дерев, арабіки та робусти, про те, як клімат впливає на смак ягід, а також про особливості обробки і приготування кавових зерен. А практична частина навчить відчувати і розрізняти різноманіття ароматів за допомогою набору Le Nez du Cafe. Потім можна буде приступити до заварювання кави одним із запропонованих альтернативних способів. Можливість випити чашечку самостійно приготовленого еспресо або капучіно в затишній атмосфері школи бариста стане кращою нагородою для старанного учня.

4 альтернативні способи заварювання кави

Приготування кави — справжня наука, і знати альтернативні способи заварювання корисно не тільки для бариста. А попрактикуватися можна, вибравши один із запропонованих способів: за допомогою пуровера, кемекса, сифона або аеропреса.

Ідеальні зспрессо та капучіно

Вивчити процес приготування ідеальної кави під керівництвом профі-бариста буде нескладно. Адже всю технологію розкажуть «від» і «до», надавши в розпорядження учнів професійну кавоварку.

Урок аромату з набором Le Nez du Cafe

«Дегустація» найпоширеніших кавових запахів відбудеться за допомогою ароматних пробірок з набору Le Nez du Cafe. Гості навчаться розрізняти мед, ваніль, тютюн, шоколад, які відчуваються в певних сортах кави, на рівні досвідченого бариста.

Місце проведення враження:

Baristaschool - Школа бариста - Харків
м. Майдан Конституції, пров. Плетньовський, 8 Показати на мапі

19 відгуків реальних людей

I
Irina
11 вересня 2017
Впечатление подарили коллеги в начале лета, зная какой я убежденный поклонник кофе) Очень порадовала желтая коробка bodo, все таки это удивительная идея - дарить впечатления! 3 месяца ждала подходящей "кофейной" поры года. Ну что) я в восторге! и ещё больше люблю кофе и, благодаря Оле из Barista School, реально больше знаю о нем, способах обжарки и приготовления, могу сама приготовить капучино...
Впечатление подарили коллеги в начале лета, зная какой я убежденный поклонник кофе) Очень порадовала желтая коробка bodo, все таки это удивительная идея - дарить впечатления! 3 месяца ждала подходящей "кофейной" поры года. Ну что) я в восторге! и ещё больше люблю кофе и, благодаря Оле из Barista School, реально больше знаю о нем, способах обжарки и приготовления, могу сама приготовить капучино или эспрессо на проф машине) и мечтаю купить пуровер для альтернативы) А еще, теперь я уверена, что варить кофе - это чистой воды алхимия :) Очень рекомендую всем любителям-ценителям кофе.

М
Марина
27 липня 2017
Замечательное впечатление! Особенно для любителей кофе. Узнала много нового и интересного. Порадовала возможность попробовать различные виды кофе и самостоятельно приготовить чудесный напиток в кофемашине. Разнообразие ароматов кофе впечатлило. Спасибо консультанту Юлии за прекрасно организованный мастер-класс и интересный рассказ. Рекомендую всем!

А
Анна
11 квітня 2017
Были вдвоем на мастер-классе бариста, очень понравилось. Просторная, стильная мастерская, чисто и аккуратно. Наша кофейная волшебница все подробно рассказывала, о кофе. Происхождение, метод сбора и обработки зерна. А самой приятной была практическая часть, и дегустация:)))

27 березня 2017
Потрясающий мастер класс! Наш бариста Юлия поделилась информаций о технологиях сбора и обработки кофе, угостила вкуснейшим напитком из кофейных вишенок и кофе из зерен, прошедших различные варианты обработки и обжарки. Очень впечатлили альтернативные виды кофеварения, особенно балансирный сифон - невероятно зрелищно :) Ну а самое главное, конечно, кофе, сделанный своими руками, пожалуй эту...
Потрясающий мастер класс! Наш бариста Юлия поделилась информаций о технологиях сбора и обработки кофе, угостила вкуснейшим напитком из кофейных вишенок и кофе из зерен, прошедших различные варианты обработки и обжарки. Очень впечатлили альтернативные виды кофеварения, особенно балансирный сифон - невероятно зрелищно :) Ну а самое главное, конечно, кофе, сделанный своими руками, пожалуй эту чашку капучино я не забуду никогда :) Спасибо большое за шикарный МК!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Безкоштовна подарункова упаковка

Дизайнерська упаковка 50 грн

  • Happy gift
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень