101637
 

Подаруй майстер-клас бариста для компанії!

Професійна дегустація для тих, хто не уявляє свого життя без чашки гарячої кави. Екскурс в історію та сучасні методики заварювання, урок ароматів за допомогою набору Le Nez du Cafe та рецепти справжніх еспресо, капучіно, а також безліч цікавих фактів від профі зроблять заняття не тільки смачним, але і дуже цікавим. детальніше...

4 люд. 2 години Використати до 30.09.2018
4 людини
2 години
Все необхідне видається
Використати до 30.09.2018

Майстер-клас бариста для компанії — що це?

Цілих 3 години в атмосфері смаків і ароматів для 4-х любителів хорошої кави. Однак належить не тільки дегустувати, адже майстер-клас під керівництвом досвідченого бариста навчає, в першу чергу, вмінню готувати гарячий напій за всіма правилами.

Як все відбувається?

Перше, що відчує Щасливчик і 3 його друзів, переступивши поріг Barista School — неповторний аромат кавових зерен. Це означає, що професійний бариста вже чекає своїх учнів на захоплюючому майстер-класі, поділивши заняття на 2 частини: теорію і практику, кожна з яких передбачає дегустацію гарячого напою. Теорія відправить слухачів у край, де ростуть кавові дерева. Бариста розповість про те, як клімат впливає на присмак плодів арабіки й робусти, про особливості обробки ягід та обжарювання зерен. А ось практика задіює смак і нюх Щасливчиків: спочатку відбудеться знайомство з кавовими ароматами з набору Le Nez du Cafe, а потім випаде можливість спробувати один з 4-х альтернативних способів заварювання напою.

2 види дегустації: смакова і нюхова

Чому смак кави змінюється в залежності від виду обробки ягід, сухого, вологого та напіввологого, розповість профі-бариста. Він також проведе практичний урок з професійним набором Le Nez du Cafe, де належить розпізнати найпоширеніші аромати кави — з нотками шоколаду, тютюну, ванілі, меду.

Сучасна кавова наука: альтернативні способи заварювання

Альтернативні способи заварювання будуть цікавими для всіх, хто любить каву, і мріє навчитися готувати її на професійному рівні. На вибір надається можливість заварити каву в пуровері, кемексі, сифоні або аеропресі.

Рецепт «правильних» еспресо і капучіно

Навчити готувати напій за всіма правилами може тільки досвідчений бариста. Виняткова можливість не тільки спробувати, але й повторити на професійному обладнанні ідеальні еспресо та капучіно, відчувши кожну смакову нотку.

Місце проведення враження:

Baristaschool - Школа бариста - Харків
м. Майдан Конституції, пров. Плетньовський, 8 Показати на мапі

25 відгуків реальних людей

Я
Яна
5 березня 2018
Мне понравился мастер-класс. Действительно узнала много нового. Мастер-класс проводила очень приветливая бариста. Два часа пролетели незаметно. Спасибо за позитивные эмоции!

31 січня 2018
Коробочку с впечатлениями от Bodo часто покупаю в подарок друзьям, коллегам, родственникам. Отличная идея - составить индивидуальный набор впечатлений и позволить человеку самому выбрать себе подарок.В этот раз поздравили меня. Выбрала мастер-класс бариста, т.к. очень люблю кофе и все, что с ним связано. Интересно было узнать побольше об этом напитке и его приготовлении. Больше всего понравилось...
Коробочку с впечатлениями от Bodo часто покупаю в подарок друзьям, коллегам, родственникам. Отличная идея - составить индивидуальный набор впечатлений и позволить человеку самому выбрать себе подарок.В этот раз поздравили меня. Выбрала мастер-класс бариста, т.к. очень люблю кофе и все, что с ним связано. Интересно было узнать побольше об этом напитке и его приготовлении. Больше всего понравилось смотреть, как бариста готовит эспрессо и капучино, а потом попробовать это же сделать самой. К слову, напитки вышли очень вкусными :) Было круто узнать об альтернативных методах приготовления кофе и посмотреть, как это происходит. Все было здорово! Очень внимательная и приятная девушка (Оля) проводила мастер-класс. Я очень вдохновлена и теперь хочу сходить еще на какое-то кофейное мероприятие :) Спасибо!

27 січня 2018
Мастер-класс позволил детальнее узнать всё про кофе. А именно - то как растёт, как собирается, как обрабатывается, какой бывает, как доставляется, как хранится. Все эти факторы влияют на приготовление и вкус готового кофе как напитка. Вообщем это довольно интересно, также вас порадуют варианты альтернативного заваривания и классического приготовления от профессионала своего дела. Рекомендую!

О
Ольга
22 січня 2018
Наш мастер-класс проходил в Харьков с замечательной Ольгой. С мужем прекрасно провели вечер и узнали огромное количество полезной информации, научились делать кофе и испытали свои нюхательные рецепторы. Огромное спасибо за время, которое нам подарил мастер!!!

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці (вартість коробки 50 грн.) або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Happy gift
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень