101637
 

Подаруй майстер-клас бариста для компанії!

Професійна дегустація для тих, хто не уявляє свого життя без чашки гарячої кави. Екскурс в історію та сучасні методики заварювання, урок ароматів за допомогою набору Le Nez du Cafe та рецепти справжніх еспресо, капучіно, а також безліч цікавих фактів від профі зроблять заняття не тільки смачним, але і дуже цікавим. детальніше...

4 люд. 2 години Використати до 31.05.2018
4 людини
2 години
Все необхідне видається
Використати до 31.05.2018

Майстер-клас бариста для компанії — що це?

Цілих 3 години в атмосфері смаків і ароматів для 4-х любителів хорошої кави. Однак належить не тільки дегустувати, адже майстер-клас під керівництвом досвідченого бариста навчає, в першу чергу, вмінню готувати гарячий напій за всіма правилами.

Як все відбувається?

Перше, що відчує Щасливчик і 3 його друзів, переступивши поріг Barista School — неповторний аромат кавових зерен. Це означає, що професійний бариста вже чекає своїх учнів на захоплюючому майстер-класі, поділивши заняття на 2 частини: теорію і практику, кожна з яких передбачає дегустацію гарячого напою. Теорія відправить слухачів у край, де ростуть кавові дерева. Бариста розповість про те, як клімат впливає на присмак плодів арабіки й робусти, про особливості обробки ягід та обжарювання зерен. А ось практика задіює смак і нюх Щасливчиків: спочатку відбудеться знайомство з кавовими ароматами з набору Le Nez du Cafe, а потім випаде можливість спробувати один з 4-х альтернативних способів заварювання напою.

2 види дегустації: смакова і нюхова

Чому смак кави змінюється в залежності від виду обробки ягід, сухого, вологого та напіввологого, розповість профі-бариста. Він також проведе практичний урок з професійним набором Le Nez du Cafe, де належить розпізнати найпоширеніші аромати кави — з нотками шоколаду, тютюну, ванілі, меду.

Сучасна кавова наука: альтернативні способи заварювання

Альтернативні способи заварювання будуть цікавими для всіх, хто любить каву, і мріє навчитися готувати її на професійному рівні. На вибір надається можливість заварити каву в пуровері, кемексі, сифоні або аеропресі.

Рецепт «правильних» еспресо і капучіно

Навчити готувати напій за всіма правилами може тільки досвідчений бариста. Виняткова можливість не тільки спробувати, але й повторити на професійному обладнанні ідеальні еспресо та капучіно, відчувши кожну смакову нотку.

Місце проведення враження:

Baristaschool - Школа бариста - Харків
м. Майдан Конституції, пров. Плетньовський, 8 Показати на мапі

20 відгуків реальних людей

3 жовтня 2017
Исполнилась маленькая мечта большого любителя кофе! Мне провела отличный мастер-класс девушка Оля. Дружелюбная атмосфера, много полезной информации, которую подали не сухо, а очень увлекательно и интерактивно. Очень порадовала дегустация, тренинг ароматов, возможность приготовить разнообразные напитки различными способами. Спасибо большое за это незабываемое впечатление!

I
Irina
11 вересня 2017
Впечатление подарили коллеги в начале лета, зная какой я убежденный поклонник кофе) Очень порадовала желтая коробка bodo, все таки это удивительная идея - дарить впечатления! 3 месяца ждала подходящей "кофейной" поры года. Ну что) я в восторге! и ещё больше люблю кофе и, благодаря Оле из Barista School, реально больше знаю о нем, способах обжарки и приготовления, могу сама приготовить капучино...
Впечатление подарили коллеги в начале лета, зная какой я убежденный поклонник кофе) Очень порадовала желтая коробка bodo, все таки это удивительная идея - дарить впечатления! 3 месяца ждала подходящей "кофейной" поры года. Ну что) я в восторге! и ещё больше люблю кофе и, благодаря Оле из Barista School, реально больше знаю о нем, способах обжарки и приготовления, могу сама приготовить капучино или эспрессо на проф машине) и мечтаю купить пуровер для альтернативы) А еще, теперь я уверена, что варить кофе - это чистой воды алхимия :) Очень рекомендую всем любителям-ценителям кофе.

М
Марина
27 липня 2017
Замечательное впечатление! Особенно для любителей кофе. Узнала много нового и интересного. Порадовала возможность попробовать различные виды кофе и самостоятельно приготовить чудесный напиток в кофемашине. Разнообразие ароматов кофе впечатлило. Спасибо консультанту Юлии за прекрасно организованный мастер-класс и интересный рассказ. Рекомендую всем!

А
Анна
11 квітня 2017
Были вдвоем на мастер-классе бариста, очень понравилось. Просторная, стильная мастерская, чисто и аккуратно. Наша кофейная волшебница все подробно рассказывала, о кофе. Происхождение, метод сбора и обработки зерна. А самой приятной была практическая часть, и дегустация:)))

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Happy gift
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень