
Майстер-клас бариста
Як відбувається майстер-клас бариста
Клієнт вирушить на групове заняття, де дізнається всі тонкощі приготування кави. Перед початком уроку йому видадуть необхідні продукти та девайси. Під керівництвом професійного бариста учень зможе освоїти такі теми:
- основні види кавових дерев: арабіка і робуста;
- вплив зовнішніх факторів на формування смаку: клімат, висота росту, теруар;
- обробка кавових ягід: суха, волога і напівволога;
- особливості обсмажування зерен;
- знайомство з кавовими ароматами.
Теорія буде супроводжуватися дегустацією.
Також учень зможе приготувати еспресо і капучино на кавовій машині. У кінці майстер-класу клієнт дізнається про альтернативні способи заварювання напою і навчиться одному з них.
Додаткова інформація
Майстер-клас проходить у групі до 4 осіб.
Чому ми вибрали школу бариста Baristaschool
Перша в Харкові школа бариста заснована у 2010 році. Вона є членом SCAE — Європейської кавової асоціації, що займається популяризацією культури вживання напою.
Викладачі закладу — переможці та фіналісти національних чемпіонатів бариста, професійні дегустатори та судді різних спеціалізованих змагань України. Досвід їхньої роботи в кавовій індустрії — понад 10 років.
Baristaschool проводить навчання на зерні швейцарського бренду Blasercafe.
Як працює купівля враження в подарунок або для себе
враження
дзвінків
бронювання
Місце проведення
Під час бронювання послуги за сертифікатом ви самостійно вибираєте місце проведення враження. Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Як буде виглядати подарунок або враження для себе
- Підтвердження бронювання


55 відгуків