102044
 

Подаруй майстер-клас бариста!

Справжня феєрія смаку для любителів кави. Можливість навчитися готувати еспресо і капучіно у професійного баріста, який розповість про всі особливості приготування традиційного ранкового напою. Заняття зі спеціальним набором запахів Le Nez du Cafe подарує знання про тонкощі кавових ароматів, а кульмінацією майстер-класу стане самостійне заварювання кави одним з 4-х альтернативних способів та смачна дегустація!   детальніше...

1 люд. 2 години Використати до 31.07.2018
1 людина
2 години
Все необхідне видається
Використати до 31.07.2018

Майстер-клас бариста — що це?

Приготування кави — тонкий процес, і тільки професійний кавовар-бариста знає про всі секрети вирощування і обсмажування кавових зерен, відчуває всі відтінки ароматів різних видів кави і вміє заварювати його безліччю способів. Про все це можна дізнатися на майстер-класі бариста, де знавець кави проведе захоплююче заняття, присвячене благородному напою.

Як все відбувається?

Щасливчик опиниться в гостинних стінах Barista School і познайомиться з профі-бариста, який проведе двогодинне заняття, що складається з двох частин — практичної та теоретичної. Спершу любителю ароматного напою належить дізнатися про основні види кавових дерев і про те, як клімат, місце і висота зростання впливають на смак кави. Потім бариста розповість про особливості обробки і обсмажування кавових ягід, і познайомить учнів з кавовими ароматами з допомогою набору Le Nez du Cafe. А потім настане час найцікавішого — самостійного приготування еспрессо та капучіно в кавомашині і навчання одній з 4-х альтернативних способів заварювання кави. Майстер-клас буде супроводжуватися дегустаціями та цікавими фактами з історії напою.

Знайомство з кавовими ароматами за допомогою набору Le Nez du Cafe

Цей професійний набір містить пробірки з ароматами, які можуть відчуватися у каві — мед, ваніль, тютюн, шоколад і т. д. Вміти розрізняти їх у каві — корисне знання не тільки для бариста!

Альтернативні способи заварювання кави

На майстер-класі розкажуть про один з 4-х способів альтернативного заварювання кави. Для самостійного приготування на вибір надаються:

  • кемекс
  • аеропрес
  • пуровер
  • вакуумний сифон

Історія кави — від зерна до напою

Можливість простежити довгий шлях кавового зерна: від плоду на дереві до ароматного напою в чашці. Досвідчений бариста розповість, як різноманітні погодні та природні фактори, а також обробка кавових вишень (суха, волога, полувлажная) впливають на смак напою. 

Місце проведення враження:

Baristaschool - Школа бариста - Харків
м. Майдан Конституції, пров. Плетньовський, 8 Показати на мапі

24 відгуків реальних людей

31 січня 2018
Коробочку с впечатлениями от Bodo часто покупаю в подарок друзьям, коллегам, родственникам. Отличная идея - составить индивидуальный набор впечатлений и позволить человеку самому выбрать себе подарок.В этот раз поздравили меня. Выбрала мастер-класс бариста, т.к. очень люблю кофе и все, что с ним связано. Интересно было узнать побольше об этом напитке и его приготовлении. Больше всего понравилось...
Коробочку с впечатлениями от Bodo часто покупаю в подарок друзьям, коллегам, родственникам. Отличная идея - составить индивидуальный набор впечатлений и позволить человеку самому выбрать себе подарок.В этот раз поздравили меня. Выбрала мастер-класс бариста, т.к. очень люблю кофе и все, что с ним связано. Интересно было узнать побольше об этом напитке и его приготовлении. Больше всего понравилось смотреть, как бариста готовит эспрессо и капучино, а потом попробовать это же сделать самой. К слову, напитки вышли очень вкусными :) Было круто узнать об альтернативных методах приготовления кофе и посмотреть, как это происходит. Все было здорово! Очень внимательная и приятная девушка (Оля) проводила мастер-класс. Я очень вдохновлена и теперь хочу сходить еще на какое-то кофейное мероприятие :) Спасибо!

27 січня 2018
Мастер-класс позволил детальнее узнать всё про кофе. А именно - то как растёт, как собирается, как обрабатывается, какой бывает, как доставляется, как хранится. Все эти факторы влияют на приготовление и вкус готового кофе как напитка. Вообщем это довольно интересно, также вас порадуют варианты альтернативного заваривания и классического приготовления от профессионала своего дела. Рекомендую!

О
Ольга
22 січня 2018
Наш мастер-класс проходил в Харьков с замечательной Ольгой. С мужем прекрасно провели вечер и узнали огромное количество полезной информации, научились делать кофе и испытали свои нюхательные рецепторы. Огромное спасибо за время, которое нам подарил мастер!!!

С
Светлана
17 січня 2018
Очень понравилось.Узнали много интересного о кофе, способах обработки и сбора. Также чудесной была дегустация, особенного когда бариста рассказывает о месте происхождения зерна и ты словно переносишься в тот климат и географический пояс. 2 часа утреннего впечатления зарядили бодростью на целый день

Як виглядає подарунок

Подарунковий сертифікат в великій красивій коробці (вартість коробки 50 грн.) або електронний сертифікат на пошту

Подарункова упаковка

  • Червона
  • Синя
  • Жовта
  • Happy gift
Що в коробці ?
Подарунковий сертифікат (пластикова картка)
Листівки з фотографіями і описами вражень