
Майстер-клас суші
Як відбувається майстер-клас суші
Клієнт відвідає майстер-клас приготування суші в невеликій групі до 6 осіб. Заняття проведе майстер-шеф ресторану. На місці учасник обере одну з 3 програм:
- роли «Каліфорнія з сурімі» та «Філадельфія», суші з лососем, тобіко та коктейлем із морепродуктів;
- роли з лососем і «Філадельфія», суші з лососем, чукою і куркою;
- роли з куркою та «Філадельфія», суші з лососем, окунем і масляною спайсі.
Для заняття новачкові видадуть все необхідне кухонне приладдя та інгредієнти. Урок буде складатися із трьох етапів:
- теоретична частина, підготовка продуктів і варіння рису;
- практика під керівництвом шеф-кухаря;
- дегустація.
За бажанням приготовані суші можна забрати із собою в спеціальних боксах.
Додаткова інформація
Урок проходить у групі до 6 осіб.
Чому ми вибрали ресторан «Якиторія»
Один із найперших ресторанів японської кухні в Харкові. Перший заклад мережі відкрився в місті ще у 2006 році.
«Якиторія» спеціалізується на приготуванні страв японської кухні з використанням авторських розробок шеф-кухарів.
Ресторан знаходиться в центрі міста — за 5 хвилин ходьби від станції метро «Майдан Конституції».
Як працює купівля враження в подарунок або для себе
враження
дзвінків
бронювання
Місце проведення
Під час бронювання послуги за сертифікатом ви самостійно вибираєте місце проведення враження. Ми ретельно підходимо до вибору компаній, які надають враження. Перед початком співпраці ми обов'язково проводимо тестування якості надання послуг.
Понеділок, Вівторок, Середа, П'ятниця, Субота: 11:00-16:00
Четвер, Неділя: Вихідний
Як буде виглядати подарунок або враження для себе
- Підтвердження бронювання


35 відгуків